Eindejaarskalender 2025-20262025-2026

Bekijk onze openingsuren en suggestiemenu voor de feestdagen 2025-2026

Take Out

Menu

Volg ons op Facebook / instagram en blijf op de hoogt van onze seizoen suggesties.


⚠️ Onze sushirijst bevat sesam- en mosterdzaadjes

*meeneemen prijzen
Creative Sushi

Ko'uzi Creative Sushi

All Creative Set - (14 verschillende creatieve sushi) €43,00

*Allergenen informatie

Onze sushirijst bevat sesam- en mosterdzaadjes


Nigiri

Nigiri Sushi


Maki

Maki Sushi

OPGELET: Proef de sushi liefst zo snel mogelijk na uw bezoek, ze kunnen enkele uren worden bewaard in de koelkast; haal ze een half uur voor verbruik uit de koeling….op kamertemperatuur zijn ze smakelijker.

Assortimenten

Assortimenten


Speciaal Assortiment

Speciale assortimenten


Lunch Menu

Lunch Kit

tussen 11u30-14u00 van Dinsdag tem Vrijdag


Sashimi

Sashimi


Side dish

Side dish


Dessert

Dessert


drinks

Dranken


Eat-in

Openingsuren

Onze keuken is non-stop open vanaf 11u.

Laatste bestelling 17u > sluitingstijd 18u30

Zondagen, maandagen en feestdagen: gesloten

Neem plaats in onze moderne eetruimte en geniet van het uitzicht op het levendige Leopoldplaats, terwijl u onze seizoensgebonden Ikebana-bloemenkunst bewondert.

Sushi kan besteld worden per assortiment of à la carte, als individueel bord of als gerecht om te delen. Bij uw maaltijd bieden wij een selectie groene thee, sake, wijn en Japanse bieren.

Aangezien onze restaurantcapaciteit beperkt is, raden wij u aan om vooral tijdens de lunch en in het weekend te reserveren.

Michelin Bib Gourmand

Reservatie

Bel ons direct:

03 232 24 88

— of —

Ik ben geen bot

Sushi Workshop

Workshop

Voor hobby sushi liefhebbers

Een kennismakingles sushi door chef-kok Junko Kawada voor een groep van 5 tot 10 personen.

Inhoud

  • ✓ Bereiding van de rijst
  • ✓ Bereiding van de vis
  • ✓ Zelf maken van diverse sushi (Temaki, Hoso-Maki, Nigiri)
  • ✓ Proeven van 18-20 stuks sushi

Wanneer? Op aanvraag op dinsdag, woensdag of donderdag avond vanaf 19u

Waar? Leopoldplaats 12, 2000 Antwerpen

Taal? Engels of Frans

70€ / persoon

Voor professionals

Bent u een professionele kok en wilt u meer leren over sushi / sashimi bereidingen?

Onze chef-kok Junko Kawada kan u een gepersonaliseerde training geven volgens uw niveau en behoeften.

Wanneer? Op aanvraag op maandag of andere dagen na 18u30

Voor meer informatie en reservering

Contacteer ons via onderstaand contactformulier

Grote Bestellingen / Catering


Grote Bestellingen

Grote Bestellingen

We kunnen uw assortiment personaliseren en adviseren afhankelijk van:

  • Voor hoeveel personen?
  • Verkiest u creatieve of traditionele sushi?
  • In kleine dozen of grote trays?

Contacteer ons voor een offerte

Business Lunch

Business Lunch

Sushi boxen zijn ideaal voor een zakelijke lunchvergadering.

We kunnen een individuele box maken of een groot assortiment om te delen.

Voor bedrijven: Betaling kan gebeuren via bankoverschrijving na ontvangst van onze factuur.

Vraag een offerte aan

Mini Sushi Tray

Mini Sushi Tray (Fingerfood)

Kleiner formaat dan onze gewone creatives, perfect om als fingerfood te serveren tijdens een feest.

Prijs per tray: 85€

48 stuks (30 stuks mini creatieve, 18 stuks maki)

Gelieve uw bestelling minimum 24u voor afhaling te plaatsen.

Event Catering

Event Catering

Bent u van plan een avond met sushi en Japanse gerechten te organiseren?

Contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte:

  • Buffet of walking dinner
  • Met chef voor showcooking
  • Alleen sushi of met andere gerechten (hapjes, salade, vlees...)

Vraag een gepersonaliseerde offerte

Vraag een offerte

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik ben geen bot

Over ons

Concept en filosofie

Logo ko'uzi

Wat betekent KO'UZI?

Het is een woordmix tussen "Cozy" in het Engels en "Kôji" in het Japans.

Kōji (こうじ) is gemout rijst die wordt gebruikt in het fermentatieproces van verschillende voedingsmiddelen zoals saké, miso en sojasaus, een onmisbaar onderdeel van de Japanse keuken!

Bij KO'UZI willen we de Japanse geest vertalen naar verfijnde Europese variaties van sushi. Onze "creatieve" sushi-stukken zijn gemaakt met een westerse toets en design, vaak met gebruik van lokale specialiteiten, maar blijven altijd trouw aan de verfijning en traditie van de originele Japanse hapjes.


Korte geschiedenis

Juni 2008 - Opening van de shop in Sint-Jorispoort, een kleine plek met slechts 6 zitplaatsen

Maart 2013 - Zilveren medaille in de competitie World Sushi Cup Tokyo 2013 met creatieve sushis

April 2014 - Verhuizing naar een grotere locatie - iets verderop in de straat - aan de Leopoldplaats

Sinds 2016 - Vermeld in de gids Michelin België

Sinds 2023 - Vermeld in de Michelin België als "Bib Gourmand", een erkenning voor goede prijs & kwaliteit

Junko Kawada

Eigenaar & chef-kok


Junko Kawada Portrait

Aan het begin van haar carrière specialiseerde Junko zich in het importeren van chocolade van Europa naar Japan, maar ze stapte al snel over op rauwe vis nadat ze sushi-meester Kazato-san (vertegenwoordigend directeur van WSSI) ontmoette en opende Ko'uzi in Antwerpen.

Naast het runnen van het restaurant, ondersteund door een sterk en ervaren team, is ze zeer actief als lid van de WSSI en moedigt ze Europese sushi-chefs aan om hun vaardigheden te verbeteren. Junko heeft deelgenomen aan verschillende evenementen in heel Europa, met name als jurylid van competities in Frankrijk, Roemenië, Noorwegen, Portugal, Polen, Italië...

Ze droeg ook bij aan de oprichting van het eerste Europese Sushi Kampioenschap in Monaco in 2023, en bereidt zich momenteel voor - als organisator - op de eerste Benelux Sushi Cup in 2026 (www.beneluxsushicup.com).

KO'UZI in de pers


Sabato (De Tijd) - 2025

"Food 100: De beste eetadressen van België"

Sabato 2025 - Click to download

Click to download

Nieuwsblad - 2023

"Ook sushirestaurant Ko’Uzi valt in de smaak van Bib Gourmand: “Echt heel aangenaam verrast”"

Nieuwsblad 2023 - Click to download

Click to download

HLN - 2021

"TAKEAWAY RECENSIE: Ko’uzi: we bestelden sushi, maar kregen kleine kunstwerkjes"

HLN - Click to download

Click to download

Nieuwsblad 2020

"Antwerpse Junko Kawada leert Belgische olympiërs sushi maken"

Nieuwsblad 2020 - Click to download

Click to download

Yomiuri-Shimbun

World Sushi Cup 2013



Yomiuri-Shimbun - Click to download

Click to download

DSM

"Sushi op z'n belgisch"



Kouzi-DSM - Click to download

Click to download

Gazet van Antwerpen

"Sushi met echte Japanse thee"



Kouzi-GVA - Click to download

Click to download

Japans tea shop


- Azumaya -

Azumaya Japanse groene thee

In de Ko'uzi restaurant ruimte kan je genieten van een selectie hoogwaardige groene thee (Sencha, Hojicha, Genmaicha) rechtstreeks geïmporteerd uit Japan door onze partner Azumaya.

Onze theewinkelsectie biedt nog meer theebladenvariaties om thuis te proeven: Matcha, Fukamushi, Kabuse, Shiraore, Kyobancha... Theekoppen/-potten/matcha-bereidingskits zijn ook verkrijgbaar.

Als je oprecht geïnteresseerd bent om meer te leren over Japanse groene thee, volg dan een workshop op maat gegeven door onze Japanse theemeester!

Contacteer ons


Openingsuren:

Dinsdag - Zaterdag 11u - 18u30

(laatste bestelling 17u)

Zondag, Maandag, feestdagen gesloten

Adres:

Leopoldplaats 12

2000 Antwerpen

Phone :+32 3 232 24 88

Volg ons !

Mail ons !

via de contactvorm hieronder


Ik ben geen bot


Cadeaubonnen

U kunt onze cadeaubonnen kopen in de winkel of door een aanvraag te sturen via ons contactformulier.

De bonnen zijn 1 jaar geldig en kunnen zowel gebruikt worden voor eat-in als voor takeaway.