Open van dinsdag t/m zaterdag
Onze keuken is non-stop open vanaf 11u
Laatste bestelling 17u · Sluitingstijd 18u30
Bekijk onze openingsuren en suggestiemenu voor de feestdagen 2025-2026
Onze keuken is non-stop open vanaf 11u.
Laatste bestelling 17u > sluitingstijd 18u30
Zondagen, maandagen en feestdagen: gesloten
Neem plaats in onze moderne eetruimte en geniet van het uitzicht op het levendige Leopoldplaats, terwijl u onze seizoensgebonden Ikebana-bloemenkunst bewondert.
Sushi kan besteld worden per assortiment of à la carte, als individueel bord of als gerecht om te delen. Bij uw maaltijd bieden wij een selectie groene thee, sake, wijn en Japanse bieren.
Aangezien onze restaurantcapaciteit beperkt is, raden wij u aan om vooral tijdens de lunch en in het weekend te reserveren.
Een kennismakingles sushi door chef-kok Junko Kawada voor een groep van 5 tot 10 personen.
Wanneer? Op aanvraag op dinsdag, woensdag of donderdag avond vanaf 19u
Waar? Leopoldplaats 12, 2000 Antwerpen
Taal? Engels of Frans
70€ / persoon
Bent u een professionele kok en wilt u meer leren over sushi / sashimi bereidingen?
Onze chef-kok Junko Kawada kan u een gepersonaliseerde training geven volgens uw niveau en behoeften.
Wanneer? Op aanvraag op maandag of andere dagen na 18u30
Voor meer informatie en reservering
We kunnen uw assortiment personaliseren en adviseren afhankelijk van:
Sushi boxen zijn ideaal voor een zakelijke lunchvergadering.
We kunnen een individuele box maken of een groot assortiment om te delen.
Voor bedrijven: Betaling kan gebeuren via bankoverschrijving na ontvangst van onze factuur.
Kleiner formaat dan onze gewone creatives, perfect om als fingerfood te serveren tijdens een feest.
Prijs per tray: 85€
48 stuks (30 stuks mini creatieve, 18 stuks maki)
Gelieve uw bestelling minimum 24u voor afhaling te plaatsen.
Bent u van plan een avond met sushi en Japanse gerechten te organiseren?
Contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte:
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat betekent KO'UZI?
Het is een woordmix tussen "Cozy" in het Engels en "Kôji" in het Japans.
Kōji (こうじ) is gemout rijst die wordt gebruikt in het fermentatieproces van verschillende voedingsmiddelen zoals saké, miso en sojasaus, een onmisbaar onderdeel van de Japanse keuken!
Bij KO'UZI willen we de Japanse geest vertalen naar verfijnde Europese variaties van sushi. Onze "creatieve" sushi-stukken zijn gemaakt met een westerse toets en design, vaak met gebruik van lokale specialiteiten, maar blijven altijd trouw aan de verfijning en traditie van de originele Japanse hapjes.
Korte geschiedenis
Juni 2008 - Opening van de shop in Sint-Jorispoort, een kleine plek met slechts 6 zitplaatsen
Maart 2013 - Zilveren medaille in de competitie World Sushi Cup Tokyo 2013 met creatieve sushis
April 2014 - Verhuizing naar een grotere locatie - iets verderop in de straat - aan de Leopoldplaats
Sinds 2016 - Vermeld in de gids Michelin België
Sinds 2023 - Vermeld in de Michelin België als "Bib Gourmand", een erkenning voor goede prijs & kwaliteit
Eigenaar & chef-kok

Aan het begin van haar carrière specialiseerde Junko zich in het importeren van chocolade van Europa naar Japan, maar ze stapte al snel over op rauwe vis nadat ze sushi-meester Kazato-san (vertegenwoordigend directeur van WSSI) ontmoette en opende Ko'uzi in Antwerpen.
Naast het runnen van het restaurant, ondersteund door een sterk en ervaren team, is ze zeer actief als lid van de WSSI en moedigt ze Europese sushi-chefs aan om hun vaardigheden te verbeteren. Junko heeft deelgenomen aan verschillende evenementen in heel Europa, met name als jurylid van competities in Frankrijk, Roemenië, Noorwegen, Portugal, Polen, Italië...
Ze droeg ook bij aan de oprichting van het eerste Europese Sushi Kampioenschap in Monaco in 2023, en bereidt zich momenteel voor - als organisator - op de eerste Benelux Sushi Cup in 2026 (www.beneluxsushicup.com).
- Azumaya -
In de Ko'uzi restaurant ruimte kan je genieten van een selectie hoogwaardige groene thee (Sencha, Hojicha, Genmaicha) rechtstreeks geïmporteerd uit Japan door onze partner Azumaya.
Onze theewinkelsectie biedt nog meer theebladenvariaties om thuis te proeven: Matcha, Fukamushi, Kabuse, Shiraore, Kyobancha... Theekoppen/-potten/matcha-bereidingskits zijn ook verkrijgbaar.
Als je oprecht geïnteresseerd bent om meer te leren over Japanse groene thee, volg dan een workshop op maat gegeven door onze Japanse theemeester!
Dinsdag - Zaterdag 11u - 18u30
(laatste bestelling 17u)
Zondag, Maandag, feestdagen gesloten
U kunt onze cadeaubonnen kopen in de winkel of door een aanvraag te sturen via ons contactformulier.
De bonnen zijn 1 jaar geldig en kunnen zowel gebruikt worden voor eat-in als voor takeaway.